Termeni si Conditii

Inainte de plasarea unei comenzi va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile acestui site. Prin folosirea sau plasarea unei comenzi pe www.accesoriipiele.ro va dati acceptul asupra conditiilor mentionate mai jos.

Site-ul accesoriipiele.ro apartine firmei ARIELLE SHOP SRL, cu sediul in Strada Apusului, Sector 6, Bucuresti – Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/537/2020, CIF: 42124780.

 1. Definitii
 2. Generalitati
 3. Continut
 4. Contact
 5. Comanda online
 6. Frauda si Spam
 7. Limitare de responsabilitate
 8. Forta majora si cazul fortuit
 9. Dispozitii finale
 1. Definitii
  Vanzatorul/Site/Magazin virtual – Domeniul accesoriipiele.ro si subdomeniile  acestuia, incluzand dar nelimitandu-se la site-ul public disponibil www.accesoriipiele.ro

  Client/Cumparator – Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are acces la continutul site-ului www.accesoriipiele.ro, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre ARIELLEC SHOP SRL si acesta si cumpara produse efectuand o comanda.

  Produse – orice bun și/sau serviciu menționate în Comanda, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpăratorului.

  Cont – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur Client accesul la zone restrictionate ale site-ului, denumit Contul meu.

  Cosul de cumparaturi – sectiune din Cont care permite Clientului sa adauge Produse/sau Servicii pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior.

  Document – prezentul Termen si Conditii

  Contract la distanta – conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.

  Newsletter – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Vanzator intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea acestuia cu referire la informatiile continute de acesta.

 2. Generalitati
  Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului/continutului/serviciului de catre Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Vanzator si acesta.

  Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

  Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public disponibil www.accesoriipiele.ro.

  Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, sau serviciului, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

  In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:

 3. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de Vanzator prin intermediul siteului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea acestuia.
 4. Vanzatorul va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
 5. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
 6. Pentru a-si exercita acest drept, Clientul poate sa contacteze Vanzatorul, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la acesta destinate acestui scop.

   

  Clientul / Cumparatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

  Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Vanzator.

  In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Vanzator si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei Comenzi, Vanzatorul va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

  3. Continut

  Toate prețurile afișate pe site sunt exprimate în RON și includ TVA. Caracteristicile și disponibilitatea produselor prezentate în acest site se pot schimba fără o notificare prealabilă.

  Clientului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Vanzator. Includerea oricarui continut in afara siteului accesoriipiele.ro se va face doar cu acordul expres al ARIELLE SHOP SRL.

  4. Contact

  Vanzatorul publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client.

  Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Clientul permite Vanzatorului  sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.

  Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Vanzatorului de a contacta Clientul.

  Accesarea siteului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate www.accesoriipiele.ro se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Clientului, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea Vanzatorului in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

  5. Comanda online
  Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate exclusiv pe site.

  Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

  Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in functie de scop/situatie:

 • Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client.
 • Validarea de catre Client a contravalorii comenzii efectuate.
 • Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.

   

  Vanzatorul poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:
 • datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte.
 • activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea CRIOTECH si/sau partenerilor acestuia
 • fara nicio justificare.

   

  Vanzatorul va include in coletul expediat catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client.

  Vanzatorul va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sau contractul.

  Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea Vanzatorului, devine Contract onorat.

  Transportul comenzilor se realizeaza prin firma de curierat rapid. Costul transportului va fi evidentiat separat pe factura emisa, in cazul produselor / comenzilor care nu beneficiaza de transport gratuit.

  6. Frauda si SPAM

  www.accesoriipiele.ro nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

  Clientul / Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

  www.accesoriipiele.ro declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele www.accesoriipiele.ro.

  Clientul sau Utilizatorul va informa Vanzatorul asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

  Comunicarile realizate de catre Vanzator prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

  Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a siteului/continutul acestuia si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

 • de a accesa datele de orice tip ale altui utilizator/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
 • de a altera sau altfel modifica continutul siteului sau Continutului expediat prin orice metoda de catre www.accesoriipiele.ro catre Utilizator / Client
 • de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul
 • de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre Vanzator catre Utilizator/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

  7.

  Limitare de responsabilitate

   

  www.accesoriipiele.ro nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel de pierderi.

  www.accesoriipiele.ro nu garantează funcționarea neîntreruptă și lipsita de erori a site-ului și a serverelor, după cum nu este răspunzatoare de riscurile specifice utilizarii site-urilor informatice (viruși, alte elemente sau acțiuni care pot provoca daune specifice Internetului și tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securității informațiilor).

  8. Forta majora

  Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora, așa cum sunt acestea definite de legile aplicabile din Romania, inclusiv dar fără a se limita la, război, revoluție, cutremur, mari inundații, embargo, greve generale.

  9. Dispozitii finale

  www.accesoriipiele.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.

  www.accesoriipiele.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

  Prin folosirea/vizualizarea site-ului www.accesoriipiele.ro si/sau al oricarui continut trimis de catre Vanzator Clientului, prin orice mijloc (electronic, telefonic etc.), Clientul se declara de acord si accepta prevederile acestui Document.

Scroll to Top