Termeni si Conditii

Inainte de plasarea unei comenzi va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile acestui site. Prin folosirea sau plasarea unei comenzi pe www.accesoriipiele.ro va dati acceptul asupra conditiilor mentionate mai jos.

Site-ul accesoriipiele.ro apartine firmei ACCESORII PIELE COSMOS SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/6016/2014, CUI RO33191721

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu informativ. Incercam sa redam imagini cat mai apropiate de realitate dar acest lucru nu este intotdeauna posibil. Va stam insa intotdeauna la dispozitie pentru lamuriri si informatii suplimentare referitoare la produse.

Toate preturile sunt exprimate in RON si includ TVA.

Politica de returnare a produselor

Returnarea produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31.09.2000 aprobata si completata prin legea nr. 51 din 21.01.2003 privind regimul contractelor la distanta.

Conform legislatiei mentionate, clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau folosire. Inainte de returnare va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact si sa specificati in mesaj numarul comenzii. Veti primi contravaloarea produselor in maxim 10 zile de la data primirii returului. Rambursarea se va face in contul bancar al clientului.

 
Legislatia romaneasca prevede urmatoarele: “consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 15 zile lucratoare, fara penalitari si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.